T’oferim el cursos oficials dels principals fabricants de tecnologia impartits per instructors experts i qualificats en les últimes solucions i productes tecnològics. Cursos oficials vol dir que es corresponen amb els temaris oficials del fabricant, orientats a preparar els alumnes a adquirir les competències necessàries per poder superar els corresponents exàmens de certificació oficial, reconeguts internacionalment, per acreditar els seus coneixements.

Accés a la tutoria individualitzada: Enquesta

En el marc de la prevenció i el control de la infecció pel SARS-COV-2, i seguint les recomanacions derivades de les Resolucions del Departament de Salut i del Departament de Treball, Afers, Socials i Famílies, des de FCI vàrem prendre les mesures preventives indicades suspenent les activitats formatives presencials des del 13 de març inclòs. Esperem que puguem reprendre l’activitat tan aviat com sigui possible i indicar-vos que us anirem informant d’acord amb el que ens vagi comunicant el Departament de Salut i Departament de Treball, Afers, Socials i Famílies.

Recordar-vos que teniu, com sempre per qualsevol aclariment, al personal de FCI, que no està a l’oficina però està teletreballant per a vosaltres.

Cursos de Adobe. Itinerari Disseny Gràfic