Alta com a membre de FCI Alumni

Només cal omplir el formulari d’alta i seguir les instruccions per fer-te membre de FCI Alumni i gaudir d’una gran oferta de serveis per al nostre col·lectiu. FCI Alumni és una subscripció anual amb un únic pagament.

Quota anual: 50 €/any + IVA

Objectius

FCI Alumni és un servei que té com a objectius principals facilitar l’accés a formació i certificació oficial de les principals multinacionals i organitzacions del sector de les TIC.

L’alta al servei FCI Alumni et dona la condició de membre d’aquest col·lectiu i és absolutament independent del procediment per obtenir plaça als cursos subvencionats que formen part de la iniciativa del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya publicats en aquesta web. Tan si ets membre FCI Alumni com si no ho ets, l’admissió a l’acció formativa del Consorci a la qual t’hagis preinscrit es farà efectiva un cop hagis superat la prova de selecció i segons la disponibilitat de places.

Beneficis

Els principals beneficis de ser membre FCI Alumni són:

  • Exàmens de certificació inclosos per aquells cursos subvencionats amb certificació oficial associada, sempre i quan el curs es finalitzi amb aprofitament i que la subscripció FCI Alumni estigui vigent abans d’acabar l’acció formativa.
  • Descompte del 50% en els exàmens de certificació de Microsoft.
  • Descompte del 30% en els exàmens de certificació de LPI.
  • Informació periòdica i descomptes sobre els nous cursos i certificacions en TIC i idiomes.
  • Informació periòdica sobre les novetats, tendències i esdeveniments del sector tecnològic.

Inscripció a FCI Alumni

Un cop rebuda la seva petició d’alta li facilitarem les nostres dades bancàries per què pugui procedir al pagament i fer així efectiva la seva inscripció a FCI Alumni.

Mitjançant la teva subscripció a la comunitat FCI Alumni rebràs informació de la nostra oferta de cursos oficials subvencionats així com dels nostres serveis de formació i certificació IT. Consulta la política de privacitat per ampliar aquesta informació i conèixer els teus drets de protecció de dades.