fbpx

Alta com a membre de FCI Alumni

Només cal omplir el formulari d’alta per fer-te membre de Merit School Alumni i gaudir dels serveis aquí explicats.

No té cap cost.

 

Objectius

FCI Alumni és un servei que té com a objectius principals facilitar l’accés a formació i certificació oficial de les principals multinacionals i organitzacions del sector de les TIC.

L’alta al servei FCI Alumni et dona la condició de membre d’aquest col·lectiu i és absolutament independent del procediment per obtenir plaça als cursos subvencionats que formen part de la iniciativa del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya publicats en aquesta web. Tan si ets membre FCI Alumni com si no ho ets, l’admissió a l’acció formativa del Consorci a la qual t’hagis preinscrit es farà efectiva un cop hagis superat la prova de selecció i segons la disponibilitat de places.

Beneficis

Els principals beneficis de ser membre FCI Alumni són:

  • Informació periòdica sobre els nous cursos i certificacions en idiomes.
  • Preferència en la inscripció als nostres cursos.
  • Compta d’usuari gratuïta a la nostra subscripció del pla Microsoft Office365 amb accès a totes les aplicacions del núvol i espai privat d’emmagatcematge (OneDrive).
  • Informació periòdica sobre les novetats, tendències i esdeveniments del sector tecnològic.

Inscripció a FCI Alumni

Un cop rebuda la seva petició d’alta i revisada la seva participació com alumne en alguns dels nostres cursos, es farà efectiva la teva inscripció a a FCI Alumni.

Mitjançant la teva subscripció a la comunitat FCI Alumni rebràs informació de la nostra oferta de cursos oficials subvencionats així com dels nostres serveis de formació i certificació IT. Consulta la política de privacitat per ampliar aquesta informació i conèixer els teus drets de protecció de dades.