fbpx

FCI és una entitat de caràcter privat fundada l’any 2000, especialitzada en la formació, certificació i consultoria en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

Al llarg d’aquests anys hem adquirit l’experiència necessària per oferir una formació del més alt nivell en l’adquisició i millora contínua de les competències TIC en tots els nivells, acompanyada dels principals programes de certificació oficial a nivell mundial. Per aconseguir-ho tenim 3 àrees de negoci diferenciades:

Formació

 • Adreçada a estudiants, treballadors (en actiu o situació d’atur) i empreses.
 • Adreçada a institucions i organitzacions educatives per apropar la formació i certificació oficial i traslladar als estudiants els beneficis del valor afegit de la formació i certificació oficial dels coneixements.
 • Ampli port foli de cursos oficials en un ventall de famílies professionals; Informàtica i comunicacions, comerç i màrqueting i arts gràfiques, entre altres.
 • Cursos oficials subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya orientats a la qualificació i certificació en tecnologia.

 

Cursos oficials subvencionats per a la qualificació en TIC

FCI participa com a centre autoritzat i reconegut pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya en la formació de treballadors dins l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC). Dins d’aquests projecte formatiu t’oferim cursos oficials de les principals organitzacions del sector TIC, orientats a la capacitació i certificació dels treballadors (en actiu i aturats) en les àrees tecnològiques més demandades del mercat laboral cada cop més exigent.

Aquest projecte pertany a la convocatòria 2021 dels programes de formació professional transversals i sectorials per a l’ocupació de treballadors, que promou el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya (número d’expedient: PT20210047 i PS20210053) i s’executarà des del mes de febrer de 2022 fins al mes de novembre de 2022.

El seu objectiu principal és el desenvolupament de la formació professional contínua per tal de mantenir la capacitació professional dels treballadors en supòsits de canvi dels processos productius, en el marc de l’estratègia europea d’ocupació.

La formació, així com tots els materials i equipaments necessaris per realitzar-la són completament subvencionats pel Consorci per a la formació Contínua de Catalunya. Les certificacions oficials no estan incloses dins del projecte. Com a benefici per als membres del nostre col·lectiu FCI Alumni, sempre que participin en el projecte amb aprofitament i avaluació positiva, tindran la possibilitat d’accedir a certificar-se sense cost.

 

A qui van dirigits els cursos?

Els cursos van dirigits prioritàriament a persones treballadores ocupades, que vulguin formar-se en tecnologia i actualitzar o reciclar els seus coneixements, amb el reconeixement dels principals fabricants del món TIC. Estan orientats a treballadors amb una activitat vinculada amb el desenvolupament, producció, comercialització i ús intensiu de les TIC.

Segons les bases de l’Ordre TSF/223/2016 de 23 d’agost, tenen prioritat per a aquesta formació les persones treballadores amb major dificultat d’inserció o de manteniment del lloc de treball (treballadors/es de PIME, dones, víctimes de terrorisme i violència de gènere, majors de 45 anys, treballadors/es de baixa qualificació i persones amb discapacitat).

Si voleu participar en algun dels cursos oferts, heu de preinscriure-us a través de la web. Rebreu un correu automàtic de confirmació de la preinscripció que us indicarà el dia i el lloc de la prova de selecció presencial i la documentació que haureu de lliurar. Un cop feta la prova de selecció, se us notificarà si heu estat admès/a al curs sol·licitat i la documentació complementària necessària (si escau). Tant la preinscripció com la prova de selecció són dos requisits obligatoris per poder fer un curs subvencionat.

El dia de la prova de selecció, haureu de lliurar la següent documentació:

 • Currículum degudament actualitzat.Fotocòpia del DNI.
 • Capçalera de la nòmina (en cas dels treballadors en actiu) o últim rebut d’autònoms.
 • Fotocòpia de la demanda d’ocupació DARDO actualitzada (en cas dels treballadors desocupats).

Certificació

 • Adreçada a estudiants i treballadors (en actiu o situació d’atur).
 • Som Centre Educatiu Microsoft.

 

Consultoria

 • Adreçada a institucions i organitzacions de l’àmbit educatiu.
 • Serveis de consultoria i posada en marxa de solucions tecnològiques; apps i cloud principalment.

Formació

Itineraris complerts de cursos subvencionats i certificables en l’àmbit de les TIC

Certificació

Principals programes de certificació oficial a nivell mundial

Consultoria

Apps, cloud