fbpx

LES SEVES DADES SEGURES

 

Informació en el cumplimient de la normativa de protecció de dades personals

A Europa i a Espanya existeixen normes de protecció de dades pensades per protegir la seva informació personal d’obligat compliment per a la nostra entitat.
Per això, és molt important per a nosaltres que entengui perfectament què anem a fer amb les dades personals que li demanem.
Així, serem transparents i li donarem el control de les seves dades, amb un llenguatge senzill i opcions clares que li permetran decidir què farem amb la seva informació personal.
Per favor, si una vegada llegida la present informació li queda algun dubte, no dubti a preguntar-nos.

Moltes gràcies per la seva col·laboració.

¿Qui som?

 • La nostra denominació: FORMACIÓ I CONSULTING INFORMÁTICS S.L (FCI)
 • El nostre CIF / NIF: B62198924
 • La nostra activitat principal: Formación y consultoría
 • La nostra adreça: C/ General Weyler 103-107, CP 08912, BADALONA (Barcelona)
 • El nostre telèfon de contacte: 933 83 73 37
 • La nostra adreça de correu electrònic de contacte: [email protected]
 • La nostra página web: https://fci.es/
 • Per a la seva confiança i seguretat, l’informem que som una entitat inscrita en el següent Registre Mercantil /Registre Públic: Registre Mercantil de Barcelona, Tomo 32384, Folio 174, Hoja 209135

Estem a la seva disposició, no dubti a contactar amb nosaltres.

Per a què utilitzarem les seves dades?

Amb caràcter general, les seves dades personals seran usats per poder relacionar-nos amb vostè i poder prestar-li els nostres serveis.
Així mateix, també poden ser usats per a altres activitats, com enviar-li publicitat o promocionar les nostres activitats.

Per què necessitem usar les seves dades?

Les seves dades personals són necessàries per poder relacionar-nos amb vostè i poder prestar-li els nostres serveis. En aquest sentit, posarem a la seva disposició una sèrie de caselles que li permetran decidir de manera clara i senzilla sobre l’ús de la seva informació personal.

Qui coneixerà la informació que li demanem?

Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat podrà tenir coneixement de la informació que li demanem.
D’igual manera, podran tenir coneixement de la seva informació personal aquelles entitats que necessitin tenir accés a la mateixa perquè puguem prestar-li els nostres serveis. Així per exemple, el nostre banc coneixerà les seves dades si el pagament dels nostres serveis es realitza mitjançant targeta o transferència bancària.

Així mateix, tindran coneixement de la seva informació aquelles entitats públiques o privades a les quals estiguem obligats a facilitar les seves dades personals amb motiu del compliment d’alguna llei. Posant-li un exemple, la Llei Tributària obliga a facilitar a l’Agència Tributària determinada informació sobre operacions econòmiques que superin una determinada quantitat.

En el cas que, al marge dels supòsits comentats, necessitem donar a conèixer la seva informació personal a altres entitats, li sol·licitarem prèviament el seu permís a través d’opcions clares que li permetran decidir referent a això.

  Com protegirem les seves dades?

  Protegirem les seves dades amb mesures de seguretat eficaces en funció dels riscos que comporti l’ús de la seva informació.
  Per a això, la nostra entitat ha aprovat una Política de Protecció de Dades i es realitzen controls i auditories anuals per verificar que les seves dades personals estan segurs a tot moment.

  Enviarem les seves dades a altres països?

  Al món hi ha països que són segurs per a les seves dades i uns altres que no ho són tant. Així per exemple, la Unió Europea és un entorn segur per a les seves dades. La nostra política és no enviar la seva informació personal a cap país que no sigui segur des del punt de vista de la protecció de les seves dades.
  En el cas que, amb motiu de prestar-li el servei, sigui imprescindible enviar les seves dades a un país que no sigui tan segur com Espanya, sempre li sol·licitarem prèviament el seu permís i aplicarem mesures de seguretat eficaces que redueixin els riscos de l’enviament de la seva informació personal a un altre país.

  Durant quant temps conervarem les seves dades?

  Conservarem les seves dades durant la nostra relació i mentre ens obliguin les lleis. Una vegada finalitzats els terminis legals aplicables, procedirem a eliminar-los de forma segura i respectuosa amb el medi ambient.

  Quins són els seus drets de protecció de dades?

  En qualsevol moment pot dirigir-se a nosaltres per saber quina informació tenim sobre vostè, rectificar-la si anés incorrecta i eliminar-la una vegada finalitzada la nostra relació, en el cas que això sigui legalment possible. També té dret a sol·licitar el traspàs de la seva informació a una altra entitat. Aquest dret es diu “portabilitat” i pot ser útil en determinades situacions. Per sol·licitar algun d’aquests drets, haurà de realitzar una sol·licitud escrita a la nostra adreça, juntament amb una fotocòpia del seu DNI, per poder identificar-li. En les oficines de la nostra entitat disposem de formularis específics per sol·licitar aquests drets i li oferim la nostra ajuda per al seu emplenament. Per saber més sobre els seus drets de protecció de dades, pot consultar la pàgina web de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

  Pot retirar el seu consentiment si canvia d’opinió en un moment posterior?

  Vostè pot retirar el seu consentiment si canvia d’opinió sobre l’ús de les seves dades a qualsevol moment.

  Així per exemple, si vostè en el seu moment va estar interessat/a en rebre publicitat dels nostres productes o serveis, però ja no desitja rebre més publicitat, pot fer-nos-ho constar a través del formulari d’oposició al tractament disponible en les oficines de la nostra entitat.

  En cas que entengui que els seus drets han estat desatesos, on pot formular una reclamació?

  En cas que entengui que els seus drets han estat desatesos per la nostra entitat, pot formular una reclamació en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, a través d’algun dels mitjans següents:

  • Seu electrònica: www.agpd.es
  • Adreça postal:
   Agència Espanyola de Protecció de Dades
   C/ Jorge Juan, 6
   28001-Madrid
  • Via telefònica:
   Tel. 901 100 099
   Tel. 91 266 35 17

  Formular una reclamació en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades no comporta cap cost i no és necessària l’assistència d’advocat ni procurador.

  Elaborarem perfils sobre vostè?

  La nostra política és no elaborar perfils sobre els usuaris dels nostres serveis.
  No obstant això, poden existir situacions en les quals, amb finalitats de prestació del servei, comercials o d’un altre tipus, necessitem elaborar perfils d’informació sobre vostè. Un exemple pogués ser la utilització del seu historial de compres o serveis per poder oferir-li productes o serveis adaptats als seus gustos o necessitats.
  En tal cas, aplicarem mesures de seguretat eficaces que protegeixin la seva informació a tot moment de persones no autoritzades que pretenguin utilitzar-la en el seu propi benefici.

  Usarem les seves dades per a altres finalitats?

  La nostra política és no usar les seves dades per a altres finalitats diferents de les quals li hem explicat. Si, no obstant això, necessitéssim usar les seves dades per a activitats diferents, sempre li sol·licitarem prèviament el seu permís a través d’opcions clares que li permetran decidir sobre aquest tema.