fbpx
  • Itinerari Per a dones
  • Família CP
  • Durada 40 hores
  • Examen de certificació inclòs -

Grups

Actualment no hi ha cap grup disponible per aquest curs.

A qui va dirigit

Ofimàtica 2 Intermedi és un curs dirigit específicament per a dones que vulguin actualitzar-se en el món digital i financer. A més, és un curs pràctic i ràpid de realitzar, en el qual aprendràs a solucionar problemes relacionades amb l’ofimàtica i el sector digital a un nivell més avançat. No s’exigeix cap requisit per accedir a la formació, tot i que s’han de posseir les habilitats de comunicació lingüística suficients que permetin cursar amb aprofitament la formació.

Està dirigit a aquelles persones que volen començar a introduir-se en el sector de la comptabilitat. T’aconsellem que abans de realitzar aquest curs realitzes primer el de “Ofimàtica Inicial”.

El més important és que per a poder cursar-ho has d’estar inscrita en el SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), estigues en situació d’atur o sigues treballadora en actiu.

Finalment, el curs és 100% subvencionat i no té cap cost per a l’alumna. Oferim una alta qualitat en els nostres cursos per a donar un bon servei i aconseguir que l’alumnat pugui adquirir tots els coneixements que necessita.

Objectius

Aplicar estratègies d’optimització en la cerca, emmagatzematge i gestió de la informació digital i mètodes de gestió, estructuració i anàlisi d’informació i dades per obtenir-ne la màxima eficiència.