fbpx
  • Itinerari Per a dones
  • Família CP
  • Durada 40 hores
  • Examen de certificació inclòs -

Grups

Actualment no hi ha cap grup disponible per aquest curs.

A qui va dirigit

Optimitza el teu Currículum amb Eines Google és un curs dirigit específicament per a dones que vulguin actualitzar-se en el món digital i aprendre sobre les noves tendències digitals que utilitzem en el treball com en el nostre dia a dia. No s’exigeix cap requisit per accedir a la formació, tot i que s’han de posseir les habilitats de comunicació lingüística suficients que permetin cursar amb aprofitament la formació.

Té un màxim de 40 hores, en les quals l’alumna aprendrà a fer diverses tasques per a millorar en l’àmbit laboral. Aprendràs a millorar el teu CV amb les diferents plantilles que et proporciona Word, Canva, pàgines web, etc…però sobre que contingut essencial necessita tindre el teu currículum per a cridar l’atenció de les diferents empreses.

El més important és que per a poder cursar-ho has d’estar inscrita en el SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), estigues en situació d’atur o sigues treballadora en actiu.

Finalment, el curs és 100% subvencionat i no té cap cost per a l’alumna. Oferim una alta qualitat en els nostres cursos per a donar un bon servei i aconseguir que l’alumnat pugui adquirir tots els coneixements que necessita.

Objectius

Aplicar estratègies d’optimització en la cerca, emmagatzematge i gestió de la informació digital i mètodes de gestió, estructuració i anàlisi d’informació i dades per obtenir-ne la màxima eficiència.

Continguts