fbpx
 • Itinerari ADGG0208 (PQ) - Activitats administratives en la relació amb el client
 • Família CP
 • Durada 90 hores
 • Examen de certificació inclòs -

Grups

Actualment no hi ha cap grup disponible per aquest curs.

A qui va dirigit

Curs de MF0975_Tècniques de Recepció i Administració: La teva Porta d’Accés a l’Èxit Professional

Benvingut al nostre innovador curs de Tècniques de Recepció i Administració, una oportunitat única recolzada al 100% pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya per a potenciar la teva carrera en l’àmbit administratiu.

Aquest programa integral combina una sòlida base teòrica amb experiències pràctiques en empreses col·laboradores, oferint una formació completa i adaptada a les demandes del mercat laboral.

Característiques Destacades:

Subvencionat al 100% pel Consorci: Trenquem barreres financeres perquè accedeixis a una formació de qualitat. Aquest curs és totalment subvencionat pel Consorci, demostrant el nostre compromís amb el teu desenvolupament professional.

Teoria i Pràctica Equilibrades: La nostra metodologia d’ensenyament integra coneixements teòrics amb experiències pràctiques. Aprendràs no sols els fonaments, sinó també com aplicar-los de manera efectiva en situacions del món real.

Pràctiques en Empreses: Sabem que l’experiència pràctica és clau per a l’aprenentatge efectiu. Per això, oferim l’oportunitat de realitzar pràctiques en empreses reconegudes, on podràs perfeccionar les teves habilitats i familiaritzar-te amb els desafiaments diaris de la recepció i administració.

Prioritat per a Treballadors en Actiu: Reconeixent la importància de la formació contínua, donem prioritat d’accés als treballadors en actiu que busquen actualitzar i expandir les seves habilitats per a destacar en el competitiu món laboral.

30% de Places Reservades per a Persones en Situació d’ATUR: Creiem en la igualtat d’oportunitats. El 30% de les nostres places estan reservades per a persones desocupades, oferint una via efectiva per a millorar les perspectives laborals i reintegrar-se al mercat de treball.

Certificat de Professionalitat de Nivell 2: En completar amb èxit el curs, obtindràs un certificat de professionalitat de nivell 2, reconegut a nivell nacional

Requisits d’Accés:Per a poder accedir a aquest curs, els participants han de complir amb algun dels següents requisits:

 • Títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria.Certificat de professionalitat de nivell 2.
 • Certificat de professionalitat de nivell 1 de la mateixa família i àrea professional.
 • Prova aprovada per a accés a cicles formatius de grau mitjà.
 • Haver superat la prova d’accés en la universitat per a majors de 25 anys o de 45 anys.

Aprofita aquesta oportunitat única per a impulsar la teva carrera professional! Amb el nostre curs d’ofimàtica, no sols adquiriràs habilitats pràctiques, sinó que també obriràs noves portes cap a l’èxit laboral. Inscriu-te hui i prepara’t per a un futur més brillant!

Objectius

 • Obtenir un certificat de professionalitat de nivell II
 • Realitzar les gestions administratives dels diferents processos comercials.
 • Fer servir aplicacions ofimàtiques en la gestió de la informació, la documentació i totes les fases de l’administració.
 • Gestió d’arxius i dades en diferents suports.