fbpx
  • Itinerari Per a dones
  • Família CP
  • Durada 40 hores
  • Examen de certificació inclòs -

Grups

Actualment no hi ha cap grup disponible per aquest curs.

A qui va dirigit

Troba clients amb Linkedin és un curs dirigit específicament per a dones que vulguin actualitzar-se en el món digital i aprendre sobre les noves tendències digitals que utilitzem en el treball com en el nostre dia a dia. No s’exigeix cap altre requisit per accedir a la formació, tot i que s’han de posseir les habilitats de comunicació lingüística suficients que permetin cursar amb aprofitament la formació.

Té un màxim de 40 hores en les quals adquiriràs diversos coneixements relacionats amb les eines digitals i les xarxes socials. A més si ets una dona emprenedora aquest curs t’ajudarà a millorar el teu negoci virtual i trobar més clients amb Linkedin.  D’altra banda, si no tens cap negoci, també et serveix per a millor el teu propi bloc personal per a crear millor contingut, pujar visites, tindre més likes, etc.

El més important és que per a poder cursar-ho has d’estar inscrita en el SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), estigues en situació d’atur o sigues treballadora en actiu.

Finalment, el curs és 100% subvencionat i no té cap cost per a l’alumna. Oferim una alta qualitat en els nostres cursos per a donar un bon servei i aconseguir que l’alumnat pugui adquirir tots els coneixements que necessita.

Objectius

Aplicar estratègies de comunicació i col·laboració a través d’eines i aplicacions digitals per tal de participar en la societat digital.