fbpx
  • Itinerari Per a dones
  • Família Formació complementària
  • Durada 40 hores
  • Examen de certificació inclòs -

Grups

Actualment no hi ha cap grup disponible per aquest curs.

A qui va dirigit

La Ciberseguretat és un curs dirigit específicament per a dones  que vulguin actualitzar-se en el món digital i aprendre sobre les noves tendències digitals que utilitzem en el treball com en el nostre dia a dia a un nivell més avançat. No s’exigeix cap altre requisit per accedir a la formació, tot i que s’han de posseir les habilitats de comunicació lingüística suficients que permetin cursar amb aprofitament la formació.

Té un màxim de 40 hores dividides en tres mòduls de 15 i 10 hores. A més podràs obtenir coneixements bàsics relacionats amb eines digitals i en tindre aquesta base podràs passar al nivell intermedi en el qual podràs continuar formant-te cada vegada millor.

El més important és que per a poder cursar-ho has d’estar inscrita en el SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), estigues en situació d’atur o sigues treballadora en actiu.

Finalment, el curs és 100% subvencionat i no té cap cost per a l’alumna. Oferim una alta qualitat en els nostres cursos per a donar un bon servei i aconseguir que l’alumnat pugui adquirir tots els coneixements que necessita.

Objectius

Aplicar estratègies de protecció dels dispositius, de la privacitat, la salut i del nostre entorn per desenvolupar entorns digitals de manera responsable, segura i cívica.